Ploua, ploua

Ce primavara ploioasa! N-am mai avut parte de foarte mult timp de o astfel de primavara. Sincera sa fiu astept cu nerabdare ploile de vara cand teii sunt infloriti pentru ca nimic nu se compara cu mirosul acela care se imprastie in tot orasul. Un miros care te ademeneste fara doar si poate sa iesi afara si sa te bucuri de minunata natura. Imi doresc foarte mult niste saculeti masina care sa aiba mirosul acela. Astfel nu m-as mai desparti niciodata de el.

Dar, intr-o nota mai putin diafana si fericita, ma innebuneste orasul agitat. De fiecare data cand ploua nu se poate sa nu se isterizeze toti si sa nu fie aglomeratie in tot orasul.  Nu inteleg de ce oamenii in loc sa fie in continuare calmi prefera sa se agite pentru doar cateva picaturi de ploaie. Nervozitatea e la ea acasa in tot orasul si nu te mai poti intelege cu nimeni. Toti se inghesuie, toti vor sa treaca inaintea ta. De parca trei picaturi de ploaie in minus le garanteaza ca vor ajunge acasa uscati.

Am obosit astazi pe drum spre serviciu pentru ca toata lumea incerca sa lupte, sa duca o lupta continua cu ceva sau cu cineva. Si iar vor fi inundatii in Capitala.